Roben 10.000 litres d’oli d’una empresa a Castellví de Rosanes

 

Els lladres també es van endur la caixa forta i el valor del sostret puja més de 70.000 euros

Olis Bargalló, empresa distribuïdora d'oli d'oliva situada en el Polígon Industrial de Castellví de Rosanes, ha sofert un dels robatoris més importants de la zona dels últims temps. Dilluns passat de matinada, els lladres van aconseguir entrar en les seves instal·lacions i van robar, suposadament, al voltant de 10.000 litres d'oli d'oliva, a més de la caixa forta. Les pèrdues, segons ha calculat Francesc Bargalló, CEO de l'empresa, ascendeixen a més de 70.000 euros.

Captura de pantalla 2024 01 30 a las 16.43.35

Els fets van succeir la nit del diumenge al dilluns 29 de gener. Els delinqüents van aconseguir anul·lar tots els sistemes d'alarma i seguretat i van accedir possiblement amb un camió al recinte, on van aconseguir carregar diversos palets amb caixes de garrafes d'oli d'oliva verge extra de 5 i de 2 litres, oli d'oliva suau de 5 i de 2 litres, oli gustós de 5 litres, així com diverses caixes d'ampolles de 500 ml d’OOVE arbequina i oli d'oliva verge extra, en format marasca (ampolla de vidre verd). Així mateix, també van accedir a les oficines, situades en la planta superior del magatzem, i es van emportar la caixa forta.

Captura de pantalla 2024 01 30 a las 16.36.23

Francesc Bargalló, quarta generació al capdavant d'aquesta signatura centenària, ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, no obstant això, també vol alertar públicament als seus clients i distribuïdors de la possible posada a la venda d'aquest producte sostret. “Segurament, els lladres utilitzen altres vies per a col·locar el producte en el mercat, ja sigui en mercats ambulants, o venent-lo a restaurants i bars fora del que sol ser el nostre mercat habitual”, explica Bargalló. El CEO de l'empresa, a més, demana la col·laboració de tots per a localitzar aquest producte, i ajudar així a detenir els delinqüents.

De fet, és la segona vegada en menys d'un any que Olis Bargalló pateix un robatori en les seves instal·lacions. El primer va ser l'abril de 2023, però en aquella ocasió únicament van ser pèrdues econòmiques, ja que els delinqüents no es van emportar cap producte del magatzem. "Aquesta vegada, ho tenien tot molt planificat. Evidentment -confessa Francesc Bargalló- són especialistes i sabien a què venien, donat el gran volum de caixes d'oli que s'han emportat, sense que ningú s'adonés, ni s'accionés l'alarma."

Redacció / Fotos: Olis Bargalló-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix