Rescaten un nadó que havia deixat la seva mare dins d’un cotxe a Sant Joan

Els Mossos d’Esquadra van haver de trencar el vidre del vehicle, estacionat a la via pública, per extreure el menor de tres mesos

Insòlit succés que va acabar amb final feliç a Sant Joan Despí. Els fets van succeir ahir 17 de gener, al voltant de les deu del matí, en plena via pública del municipi baixllobregatí. Una dona va decidir deixar el seu nadó de tres mesos d’edat tancat a l’interior del vehicle estacionat al carrer Francesc Macià -davant del Camp de Futbol Municipal Centre- i va marxar a fer diverses gestions.

Captura de pantalla 2024 01 18 a las 8.25.41

Una trucada d’una persona, que va quedar sorprès en veure un menor sol al cotxe, va alertar els Mossos d’Esquadra, que ràpidament es van personar al lloc dels fets. Els agents policials, després d’intentar localitzar la mare sense cap resultat positiu, van decidir trencar el vidre del vehicle per extreure el nadó i, posteriorment, van poder comprovar que es trobava en un bon estat de salut.

Captura de pantalla 2024 01 18 a las 9.35.07

Finalment, la mare va aparèixer i els Mossos d’Esquadra li van tornar el seu bebè. La policia autonòmica catalana informarà a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) dels fets succeïts.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix