Dos detinguts i una dona ferida en una violenta baralla a Cornellà

Ha estat traslladada a un centre hospitalari proper amb ferides de caràcter lleu

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir els motius d’una violenta baralla -avui diumenge 7 de gener- on ha resultat ferida una dona. Els agents policials han detingut dos homes de 31 i 39 anys respectivament.

Sin titulo 1 2

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els fets han succeït al voltant de les dues de la matinada quan els Mossos d’Esquadra han rebut un avís d’una discussió entre diverses persones que ha derivat en una forta baralla violenta a la via pública. Al lloc s’han desplaçat diverses dotacions de Mossos i Guàrdia Urbana i han pogut detenir al carrer un dels homes implicats en el succés. Posteriorment, els agents policials del Grup Especial d'Intervenció (GEI) han fet una segona detenció d’un altre home en el seu domicili al carrer Rubio i Ors.

mossos nit e1698146139680

A conseqüència de la baralla, una dona ha resultat ferida lleu, encara que ha estat traslladada pel SEM a un centre hospitalari proper.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix