Intercepten a l’Aeroport del Prat una maleta amb 42 telèfons mòbils robats

El seu propietari, que va arribar a Barcelona en un vol procedent de Gran Canària, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de receptació

La Guàrdia Civil va detectar en l'Aeroport Josep Tarradellas-Barcelona El Prat, una maleta facturada amb quaranta-dos telèfons mòbils en un vol procedent de Gran Canària i va detenir a una persona com a presumpte autor d'un delicte de receptació.

fotonoticia 20220204102045 640

Agents de la Guàrdia Civil de l'aeroport del Prat van inspeccionar la maleta a la seva arribada a Barcelona i van detectar quaranta-dos telèfons mòbils amb un valor en el mercat de 35.700 euros. Després de realitzar indagacions i contactar amb diversos dels propietaris dels telèfons, es va poder saber que el nexe d'unió que existia entre ells era la celebració d'un festival en el “Yumbo” de Maspalomas (Gran Canària).

La Guàrdia Civil ha tractat de localitzar a tots els propietaris dels telèfons per a fer-los-hi arribar, molts d'ells són estrangers que no van presentar denúncia pel robatori. L’home que duia la maleta, un ciutadà amb domicili a Barcelona, va ser detingut com a suposat autor d'un delicte de receptació.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix