Detenen quatre persones per robatoris en domicilis a Esplugues i Sant Just

Una d’elles, amb múltiples antecedents, tenia una ordre de detenció de l’Audiència Nacional i va ingressar a presó

Els Mossos d’Esquadra de l’ABP Esplugues van poder detenir quatre persones relacionades amb delictes de robatori amb força a domicili aquesta setmana passada, coincidint amb el pont festiu.

42041 1

En el marc del dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicili fet a Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern aquesta darrera setmana de pont festiu, el divendres dia 8 de desembre, el Grup de Delinqüència Urbana de l’ABP d’Esplugues van observar dos homes i una dona fent moviments sospitosos amb un vehicle -a la via pública de Sant Just Desvern-. Al ser identificats, es  va detenir a un d’ells, un ciutadà albanès sobre el qual hi havia una ordre de detenció de l’Audiència Nacional, del Jutjat Central d’Instrucció 3, per robatoris amb força. Aquest ciutadà albanès ja tenia antecedents anteriors per delictes de robatoris amb força a domicili a Catalunya. El jutge va decretar ingrés a presó i trasllat a l’Audiència Nacional.

GAulCrbXoAAi1lm

D’altra banda, diumenge a la nit, agents de Seguretat Ciutadana van detenir in fraganti dos homes que havien entrat en un domicili d’Esplugues de Llobregat mentre els propietaris dormien. Un tercer autor que feia tasques de vigilància a la zona també va ser detingut, ja que es va poder relacionar amb els autors que estaven a l’interior del domicili.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix