Operatiu policial de seguretat ciutadana en dos bars del Prat

Van intervenir en el dispositiu la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional

Continua la intensa campanya de seguretat ciutadana amb un nou dispositiu policial al Prat de Llobregat. En aquest cas en dos bars del municipi baixllobregatí on van participar, ahir dijous 26 d’octubre, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local.

PHOTO 2023 10 27 11 11 56

Captura de pantalla 2023 10 27 a las 9.58.19

PHOTO 2023 10 27 11 29 15

En total es van identificar, en els dos establiments de restauració, un total de divuit persones que acumulaven cinc antecedents contra la salut pública. El balanç va ser de tres denúncies: dues per tinença de substàncies estupefaents i un altre per possessió d’una arma prohibida. A més, es van aixecar dues actes administratives per diversos incompliments de les ordenances municipals. El dispositiu policial va començar a les 15 hores i va finalitzar a les 23 hores.

Redacció / Fotos: Google Maps-Mossos d’Esquadra 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix