Operació policial contra una concentració il·legal de cotxes a Sant Vicenç

Es van identificar una seixantena de persones, de les quals divuit van ser denunciades per diferents motius

Tornen les concentracions il·legals de cotxes al Baix Llobregat. El passat dissabte 7 d’octubre, Sant Vicenç dels Horts va acollir una gran concentració al polígon industrial Les Fallulles, amb la presència d’uns dos-cents vehicles.

curses illegals can roqueta e1645530246770

La policia va poder detectar un important nombre de cotxes i de persones que estaven fent activitats prohibides com botellades, curses, conduccions temeràries o derrapatges amb els vehicles, per la qual cosa es va muntar un ampli operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local tancant els accessos a la zona del polígon industrial -va iniciar poc abans de les dotze de la nit-.

Captura de pantalla 2023 10 10 a las 9.00.02

El balanç del dispositiu va ser de vint-i-vuit cotxes aturats i d’una seixantena de persones identificades, de les quals disset van ser denunciades per diversos motius administratius, i una altra per donar positiu per consum de drogues. L'operatiu policial va finalitzar al voltant de les dues de la matinada.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix