Demanen dotze anys de presó a l’agressor sexual d’una cuidadora al Prat

L’home la va contactar per internet a través d'un anunci en el qual ella s'oferia com a cuidadora d'ancians i nens i fingint que la volia contractar perquè cuidés de la seva mare

La Fiscalia i l'acusació particular han demanat condemnar a dotze anys de presó a l'home acusat de presumptament agredir sexualment a una dona al Prat de Llobregat el març de 2021, a la qual va contactar per internet a través d'un anunci en el qual ella s'oferia com a cuidadora d'ancians i nens i fingint que la volia contractar perquè cuidés de la seva mare.

L'escrit d'acusació de la Fiscalia exposa que l'home, que llavors tenia 68 anys, va usar un nom fictici en contactar amb ella, va usar el número ocult per a cridar-la i no li va dir l'adreça del pis on treballaria. L'home presumia de ser "una persona solvent i influent, que viatjava sovint per raons laborals", i finalment van acordar quedar per a una entrevista laboral, per al que l'home la va citar en la sortida de l'estació de metro de Bellvitge, a L'Hospitalet de Llobregat .

39221

Allí la va recollir amb cotxe i la va tenir "prop d'una hora fent-li preguntes i donant tornades" fins que la va portar al pis del Prat de Llobregat on suposadament vivia amb la seva mare: després d'entrar, la dona va dir que marxava, però ell "la va empènyer cap a l'interior del pis i va tancar la porta del pis amb clau", la hi va guardar i li va dir que estigués tranquil·la i s'assegués en el sofà.

La dona va aprofitar que l'home no estava en el saló per a enviar la ubicació del pis al seu nuvi, però quan l'acusat la va veure usant el mòbil li va dir que no ho fes, davant el que ella va demanar anar al bany per a poder cridar a la seva parella des d'allí, però no ho va aconseguir perquè l'home li va llevar la bossa i va impedir que tanqués la porta del lavabo per a vigilar-la.

Ella va insistir que volia anar-se però l'home es va negar, i quan la dona es va acostar a la finestra del menjador per a demanar ajuda la va agafar pel pèl, la va tirar al sofà i allí la va agredir sexualment, exposa la fiscal, mentre li deia: "Ets una puta. Has vingut a això. A xuclar pollas no a buscar treball. Totes veniu al mateix".

L'home està a la presó provisional des d'abril de 2022, la recerca va començar arran de la denúncia d'aquesta dona i la policia ha constatat que l'home va contactar amb cinc dones en només una setmana, i la resta de casos s'enjudicien en causes diferents.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix