Espectaculars accidents de trànsit a la B-23 i l’A-2

Hi ha hagut diversos ferits que han estat traslladats a centres sanitaris i una conductora va pedre la vida

Tarda de molt trànsit a les vies baixllobregatines, que s’ha complicat encara més amb dos accidents espectaculars amb diversos ferits. Els accidents s’han produït a Sant Feliu de Llobregat i Martorell.

En el primer, els Bombers de la Generalitat han hagut d’activar tres dotacions en un accident de trànsit que s’ha produït aquesta tarda (15:55 hores) a la B-23, entre els termes municipals de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Els bombers han desconnectat les bateries i han retirat un vehicle accidentat que ocupava part de la via. A conseqüència del succés hi ha hagut dos quilòmetres de retencions en sentit Barcelona. El SEM ha hagut d’atendre el conductor del cotxe.

F69feXYWQAAbeLE

Un parell d’hores més tard, a les 18:12h, hi ha hagut un altre accident on s’han vist involucrats un camió i dos cotxes a l’A-2, al terme municipal de Martorell. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar amb tres dotacions per retirar els vehicles i extreure una persona que ha quedat atrapada a l’interior del seu cotxe. El SEM ha atès els ferits i cinc d'ells van ser traslladats al'Hospital de Martorell. Una de les persones -una dona- va perdre la vida a l'Hospital de Bellvitge. També hi ha hagut una important retenció. A les 20.45 h la situació es va normalitzar.

Redacció / Fotos: Trànsit-Bombers          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix