Condemnat a onze anys de presó per assassinar un amic a Olesa de Montserrat

També haurà d'indemnitzar amb 100.000 euros els dos fills de la víctima i amb 58.000 la seva mare

Una jutgessa ha condemnat a onze anys de presó l'home que el març de 2021 va apunyalar mortalment un amic al seu domicili d'Olesa de Montserrat, segons informa l’ACN. A més, haurà d'indemnitzar amb 100.000 euros els dos fills de la víctima i amb 58.000 la seva mare.

Se li atribueix un delicte d'assassinat amb traïdoria amb els atenuants d'embriaguesa i trobar-se sota els efectes de les drogues. Cal recordar que els fets van passar el 13 de març, quan l'acusat es trobava a casa bevent amb la seva exparella i la víctima, i els dos homes van discutir perquè, segons l'agressor, la víctima es dirigia a la noia "amb excessiva familiaritat". La topada va acabar amb una ganivetada que acabaria sent mortal, tot i que la víctima va arribar a sortir del domicili.

Redacció / Fotos Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix