Afectades dues famílies per un incendi en un edifici de Cornellà

El foc, que no ha causat ferits, ha afectat de gravetat l’estructura de l’immoble

Els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar de valent aquesta tarda -amb un total de sis dotacions- per apagar un incendi que s’ha produït a Cornellà de Llobregat. Els fets han passat al voltant de les 13:45 hores, quan un avís de foc en un edifici del carrer Francesc Layret del municipi baixllobregatí ha alertat els bombers.

374741294 1506249913517835 8479199687419579748 n

Segons fonts consultades, l’incendi ha col·lapsat part del forjat de la coberta i, en conseqüència, per una sobrecàrrega, ha afectat els sostres del primer i el segon pis de l’edifici de tres plantes. El foc ha pogut ser controlat a les 14:18 hores. Tot i que no hi ha hagut ferits, la inestabilitat a nivell estructural ha fet que l’edifici fos desallotjat i precintat.

Dues famílies han quedat afectades, per la qual cosa s’ha informat als Serveis Socials per poder reallotjar-les fins que no es decideixi l’actuació que es farà de l’edifici.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat-Elinfoanonimocornella

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix