Màxima activitat policial al Prat de Llobregat

Dispositiu a la Renfe i Metro amb diverses detencions, controls d’activitat retractilar de maletes a l’aeroport i enxampada una dona per robatori a centre comercial Splau

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional van tenir una gran activitat durant els darrers dies al Prat de Llobregat. El resultat van ser diverses detencions en les tres actuacions policials que es van fer.

8731f2b6 7dc9 4454 9602 d37aeb448f1e

0bb0cfc7 e913 44a3 a42d d6a60bfc6746

Els dies 18 i 20 de juliol, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van realitzar conjuntament dos controls a les Terminals 1 i 2 a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat de l’activitat retractilar de maletes després de les denúncies de diverses empreses per la competència deslleial de persones que actuaven sense cap permís laboral. Així, durant els dos dies es van identificar un total de trenta-dues persones, de les quals vint-i-cinc exercien l’activitat il·legalment. Dotze persones van ser traslladades a dependències de la Policia Nacional després de comprovar que no tenies permís de residència al país.

delincuencia hospitalet

D’altra banda, ahir 20 de juliol, es va fer un dispositiu policial de prevenció de robatoris a l’interior de domicilis, entre les 18 i les 20:30 hores, amb Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Policia Local a les estacions de Renfe i Metro. En total es van identificar catorze persones, de les quals quatre van ser detingudes per situació irregular al país (van ser traslladades a la comissaria de la Policia Nacional de Cornellà de Llobregat). A més, es va identificar una persona que tenia una citació judicial pendent.

mossos splau

Per últim, els Mossos d’Esquadra van detenir ahir una dona per un delicte de furt a l’Splau. Els fets van passar al voltant de les 21:30 hores quan una trucada va informar que el centre de vigilància del centre comercial tenia retinguda una dona que havia sostret roba per valor de més de vuit-cents euros. Els agents policials van detenir-la i va ser traslladada a l’ABP del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix