Detenen un lladre molt actiu a l’Aeroport Barcelona-El Prat

L’arrestat compta amb una alta activitat delictiva amb una trentena d’antecedents policials per furts comesos durant el darrer any, la gran majoria en l’entorn aeroportuari per valor de 245.000 euros

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Seguretat Aeroportuària, van detenir el dissabte 1 de juliol un home de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt. L’arrestat compta amb una alta activitat delictiva amb una trentena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni comesos durant el darrer any la gran majoria per furts en l’entorn aeroportuari.

Els fets es van produir aquest passat dissabte al voltant de les 16:00 hores quan els mossos van tenir coneixement del furt de les pertinences d’un passatger que es trobava a la Terminal 1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. La víctima realitzava gestions de facturació als mostradors de la companyia aèria amb la que viatjava quan un home li va sostreure la maleta i una bossa de mà que portava.

Gràcies a l’avís d’altres persones que van veure el furt i que van donar una descripció acurada de l’autor, la víctima va aconseguir retenir el presumpte lladre als voltants del lloc dels fets fins la ràpida arribada dels agents que el van detenir.

imagen de archivo de una detencion

Entre les pertinences sostretes hi havia tres rellotges d’alta gamma per valor de 240.000 euros, així com diners en efectiu. Amb la maleta i la bossa de mà furtades la quantitat dels objectes sostrets és de 245.000 euros. Després de les gestions policials dutes a terme els agents van retornar les pertinences al legítim propietari. El detingut va passar a disposició judicial el passat diumenge.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix