Detenen a Corbera l’autor de dos robatoris amb explosius a caixers

Es va establir un dispositiu policial al voltant del domicili on es trobava el sospitós per tal de fer efectiva l’ordre de detenció, ja que en un inici les persones que hi residien no van col·laborar amb els agents

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Recerca Activa de Fugitius (GRAF) la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC) han detingut un home de 25 anys, en el marc d’una Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE), a qui se li atribueixen dos robatoris a caixers automàtics amb utilització d’explosius l’any 2022 a dues ciutats d’Alemanya. L’investigat es trobava fugit i va ser reclamat per les autoritats judicials alemanyes, en el marc de la col·laboració internacional habitual entre els Mossos d’Esquadra i altres policies europees.

El dia 8 de juny els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement a través d’una OEDE que l’investigat es podria trobar en una casa situada a una urbanització de la població de Corbera de Llobregat. A primera hora del matí, una dotació policial de seguretat ciutadana de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts, es va adreçar al domicili on podia residir el reclamat per tal de fer comprovacions. La casa estava habitada per diversos homes que en observar la presència policial van tancar porta i persianes i van romandre al seu interior sense sortir, i sense col·laborar amb els agents.

8eccc47b 9d24 4e02 a54d ad3ae94afa6f 16 9 aspect ratio default 0

En aquest punt, es van activar diferents recursos policials, entre ells el GRAF, que es va fer càrrec de l’actuació. També es va establir un perímetre de seguretat al voltant de la casa amb la finalitat d’assegurar el lloc i minimitzar les conseqüències en cas que les persones que eren a l’interior de la casa presentessin residència violenta a la intervenció policial. El segon objectiu era el d’evitar una possible fugida de la persona recercada o de la resta de persones que s’hi trobaven. Paral·lelament, es feien gestions amb el Jutjat de Guàrdia de Sant Feliu de Llobregat per sol·licitar una ordre d’entrada al domicili per detenir a la persona recercada.

780 0008 5606510 1d78e63247267d3521d39bbd0a6c8439

Finalment, els ocupants de la casa van sortir voluntàriament i van permetre l’accés a la casa per tal que es poguessin fer comprovacions. El resultat va ser la identificació de cinc homes entre els quals es trobava el fugitiu. Va ser detingut i traslladat a les dependències policials de Sant Feliu de Llobregat per tal de formalitzar l’Ordre Europea de Detenció i Entrega.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix