Confinats els veïns i veïnes d’una urbanització de Martorell per un incendi

El foc ha cremat aproximadament dues hectàrees de zona forestal  

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’activar onze dotacions terrestres, a més de dos mitjans aeris, per apagar un incendi forestal a prop de la urbanització del Pou de Merlí, a Martorell. El perímetre del foc s’han limitat a la zona de l’antic peatge. L’avís s’ha produït a les 13:45 hores.

Ft6qeT3XoAI27cB

Ft6qeUDWcAEmdsx

Protecció Civil ha recomanat que els veïns i veïnes de la urbanització es confinessin després de l’inici de l’incendi a la zona afectada, tot i que no afectat finalment als habitatges. En un tuit, els Bombers de la Generalitat han informat als afectats que no s’apropessin a la zona del foc “per a deixar lliures les vies perquè els equips d’extinció poguessin treballar de forma segura”. S’han cremat dues hectàrees de zona forestal.

Ft622B9WcAEORkR

Ft622B8XgAEZw0L

Ft6qeUIWYAAcTXr

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’incendi s’ha pogut controlar al voltant de les 15:30 hores.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat (arxiu)-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix