Denunciada una granja il·legal de galls per a baralles a Sant Joan Despí

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local i els vigilants del Parc Agrari del Baix Llobregat, van comissar un total de 75 galls i 30 gallines en una granja construïda sense cap mena de permís ni autorització municipal

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud (URMA), conjuntament amb Policial Local de Sant Joan Despí, van denunciar el dimarts 4 d'abril dos homes com a responsables d'una finca, ubicada al Parc Agrari del Baix Llobregat, on es van localitzar un nombre important de galls presumptament emprats en baralles.

230412 NdP 028 F4 Mossos dEsquadra

L'actuació policial es va iniciar amb les informacions rebudes a les primeries de l'abril sobre la ubicació de la granja de galls. Els agents de la URMA van comprovar des de l'exterior de la granja, que hi havia un nombre rellevant de galls tancats en gàbies amb signes evidents de ser emprats en aquest mena de baralles.

230412 NdP 028 F3 Mossos dEsquadra

Amb la informació recollida, el dimarts 4 d'abril, es va fer un dispositiu on van participar els Mossos d'Esquadra de la URMA, la Policia Local de Sant Joan Despí, els vigilants del Parc Agrari del Baix Llobregat i els tècnics municipals. A l'interior de la finca es van localitzar un total de 75 galls i 30 gallines. Bona part d'aquests galls, un 70% eren presumptament de baralla. A més, els agents van localitzar un habitacle on els criadors guardaven medicaments de procedència il·lícita.

230412 NdP 028 F2 Mossos dEsquadra

Els Mossos d'Esquadra de la URMA va denunciar els dos homes responsables de la granja per maltractament animal. Les sancions consignades per a aquestes infraccions poden arribar fins a 45.000 euros, així com el tancament temporal de les instal·lacions i la inhabilitació per a la tinença d'animals per un període de dos mesos a cinc anys, sense descartar responsabilitats penals.

A més a més, la Policia Local de Sant Joan Despí va aixecar una acta per activitat il·lícita i els vigilants del Parc Agrari una més on denunciaven les construccions il·legals, aixecades sense cap autorització ni permís municipal.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix