Ingressen a presó dos atracadors d'hotels i establiments comercials

Els detinguts, que des de principis d'any havien comès nou assalts amb un ganivet de grans dimensions i s'havien endut gairebé 10.000 euros, se’ls imputa un robatori en un supermercat de Viladecans
 
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres d'hotels i establiments comercials que des de principis d'any havien comès nou atracaments i van sostreure gairebé 10.000 euros a l'àrea metropolitana (Barcelona -sis hotels i un establiment comercial-, a un supermercat de Viladecans i dos a Barberà del Vallès -dos establiments comercials-). Divendres passat 31 de març, en el marc d'un dispositiu específic de prevenció de robatoris violents en hotels, els agents els van detenir com a presumptes autors dels fets delictius, a més de conducció temerària, atemptat contra els agents de l'autoritat, robatori i furt d'ús de vehicle, lesions, danys, trencament de condemna i conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els detinguts van ingressar a presó.
una detencio per part dels mossos 5b9140d6b1bf0
Divendres passat, 31 de març, a les 2 hores de la matinada, els dos homes, de 35 i 37 anys, acabaven de cometre dos robatoris violents en dos establiments hotelers i en ser sorpresos per la policia van oferir una resistència activa i molt violenta que va acabar amb tres agents ferits. Els lladres van fer caure una motocicleta dels mossos, van colpejar un vehicle de paisà i van fugir del lloc a peu. Els tres policies van patir lesions a conseqüència de la caiguda de la motocicleta, talls profunds als dits i contusions diverses.
 
Un cop interceptats, es van resistir activament a la detenció, però finalment van quedar detinguts. Els agents van recuperar la roba i cascos de motocicleta que havien utilitzat en els fets delictius, dos ganivets de cuina, així com una caixa forta i diners en efectiu que acabaven de sostreure. Els detinguts són multireincidents que acumulen una quarantena de detencions amb penes pendents de compliment, i un d'ells no va reingressar en centre penitenciari i l'altre estava en règim obert. 
 
Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix