Un incendi destrueix una nau industrial a Abrera

La prioritat dels bombers és intentar que el foc no s'estengui a altres fàbriques

Els Bombers de la Generalitat estan treballant des d’aquest matí de diumenge en l'incendi d'una nau industrial a Abrera, que ha quedat destruïda, per tractar que el foc no es propagui a altres de la zona. Fonts dels Bombers de la Generalitat han informat que a la zona treballen divuit dotacions del cos, la prioritat del qual és intentar que el foc no s'estengui a altres fàbriques.

289544140 10229619895260589 5358673315760792000 n

Els serveis d'emergències han estat alertats a les 11:29 hores d'aquest foc en la nau situada al carrer Del Metall del municipi del Baix Llobregat Nord i en l'interior del qual, segons les mateixes fonts, hi havia un nombre indeterminat de vehicles. El foc ha afectat a tota la nau i ha provocat la caiguda del sostre. Els bombers temen també que pugui caure alguna de les parets de l'estructura. El foc ha pogut ser controlat a les 14.16 hores.

Redacció / Fotos: Martita Nieto-Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix