L'Ajuntament de Cornellà durà a judici els aldarulls de l’Espanyol-Athletic

El consistori es personarà com a acusació particular contra les cinc persones detingudes pels Mossos d’Esquadra el 25 de gener

L'Ajuntament de Cornellà es personarà com a acusació particular en la causa contra les cinc persones detingudes pels Mossos d'Esquadra com a incitadors dels aldarulls i autors de vandalisme, alteració de la convivència i agressions físiques succeïts el passat dissabte, 25 de gener, instants abans del partit de futbol entre el RCD Espanyol i l'Athletic Club de Bilbao.

Captura de pantalla 2020 01 26 a las 1.06.19

Després de consultar si era viable jurídicament, el consistori baixllobregatí ha decidit personar-se a la causa, mitjançant querella o a través d'una intervenció adhesiva, és a dir, compareixent al procediment a conseqüència de l'oferiment d'accions que realitzi el jutjat corresponent.

Captura de pantalla 2020 01 26 a las 1.10.58

L’Ajuntament ja va emetre un comunicat lamentant els fets i condemnant els actes violents que s'havien generat entre grups minoritaris radicals d'aficionats dels dos equips. A més del rebuig a qualsevol mena de violència en els partits de futbol i en qualsevol àmbit, també es van denunciar els crits racistes contra el jugador Iñaki Williams. Els camps de futbol i la rivalitat entre equips no justifica cap mena d'expressió ni conducta d'odi ni violència.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix