Operació policial contra la màfia georgiana a Cornellà i Gavà

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han iniciat aquesta matinada una macrooperació en l’àmbit metropolità

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional duen a terme aquest dimecres al matí una operació contra el crim organitzat en punts de Barcelona i el seu àmbit metropolità. Concretament, els agents fan escorcolls a la capital catalana, a l'Hospitalet de Llobregat, a Mataró, a Gavà i Cornellà de Llobregat i també a Madrid. L'operatiu, que està dirigit contra la màfia georgiana, ha començat entre les quatre i les cinc de la matinada i, segons els Mossos d'Esquadra, s'esperen algunes detencions, tot i que encara no han precisat cap xifra oficialment. L’operació està vinculada a la principal branca de la màfia georgiana de l'Europa Occidental.

58

Es tracta d'un grup liderat per Kakhaber Shushanashvili, que compleix condemna a França i ja va ser detingut a Barcelona el 2010 en una operació policial conjunta, anomenada 'Java', també entre els Mossos d'Esquadra i el CNP.

En aquella operació, es van detenir 85 persones i es va desarticular una banda acusada de blanqueig de capital procedent de les activitats criminals desenvolupades a països de l'Europa de l'Est. A més, es van decomissar propietats per valor de 24 milions d'euros, entre els quals un centre comercial, un hotel, una trentena d'habitatges, solars, garatges i locals comercials, la majoria en localitats catalanes.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix