Els Mossos denuncien un camioner que triplicava la taxa d'alcohol

Va provocar un accident a l'altura del terme municipal de Sant Feliu de Llobregat quan va encalçar un turisme i el va arrossegar 400 metres

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van obrir diligències penals a un home de nacionalitat pakistanesa, de 39 anys i veí de Castellbisbal, a la B-23, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa triplicant la taxa d'alcohol permesa i per conducció temerària.

Els fets van tenir lloc al migdia del passat dilluns, poc abans de les 13.00 hores, quan un camió de vuit tones va encalçar un turisme i el va arrossegar durant 400 metres fins que una patrulla dels mossos va fer que el conductor del camió s'aturés mitjançant els llums prioritaris i la megafonia del vehicle policial. 

La patrulla de trànsit immediatament va sotmetre els conductors implicats a la prova de l'alcoholèmia. El conductor del camió, responsable de l'accident, va donar positiu amb una taxa d'alcohol de 0,49 mg/l en aire espirat, tres vegades més que el límit permès en aquest tipus de vehicle, que és 0,15 mg/l.

Els agents de trànsit van obrir diligències penals a l'home per un delicte contra la seguretat viària i un altre per conducció temerària i serà citat en els propers dies per l'autoritat judicial.

Es dóna la circumstància que el mateix conductor ja té deu antecedents, dos dels quals són per trànsit: un per conducció temerària i l'altre també per conduir begut amb taxa penal.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix