Els Mossos d’Esquadra alerten davant “l’estafa de l’asfalt” en la comarca

Un grup de persones està intentant enganyar als propietaris de camins i finques del Baix Llobregat oferint-los un preu molt reduït.

Segons la informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, un grup d’estafadors està actuant oferint als propietaris de camis i finques asfaltar aquests terrenys a un preu molt baix.En un primer moment, una persona de parla anglesa, ben vestida i amb vehicle de gamma alta, contacta amb la possible víctima i li ofereix uns regalls d’asfaltatge a la seva finca per un preu molt reduït, al·legant que necessita escampar el material que li ha sobrat en una altra obra abans que quedi inservible.

Quan la víctima cau al parany, l’estafa pot acabar de dues formes diferents. La primera és que els estafadors demanen a la víctima diners per avançat per començar l’obra, però una vegada han cobrat els diners, aquest desapareixen. Per altra banda, si la suposada empresa comença a realitzar els treballs d’asfaltat ho fan ràpidament i amb uns materials de molt baixa qualitat. Una vegada finalitzats els treballs, el preu final que ha de pagar la víctima no és el pactat des d’un principi, llavors és quan comencen les amenaces i coaccions cap a la víctima.

Per tot plegat i per tal d’evitar accions com aquesta, els Mossos d’Esquadra recorden que cal estar especialment atents a aquelles empreses que ofereixen treballs d’asfaltat a molt baix preu. Davant la sospita d’haver estat víctima d’aquests estafadors, cal comunica-ho a la policia per tal que pugui intervenir el més aviar possible.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
325

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix