Presó per a un home per robatoris amb violència i intimidació a Sant Boi

El detingut, amb sis antecedents policials, va atracar un establiment comercial amenaçant amb un ganivet de grans dimensions al treballador.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir un home espanyol, de 40 anys i veí del mateix municipi, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

Els fets van succeir cap a les 21.00 hores del dilluns 25 d'abril quan un home, amb la cara descoberta, va entrar en una botiga de Sant Boi de Llobregat i va amenaçar el treballador posant-li un ganivet de grans dimensions al coll amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora. L'home va fugir del lloc amb la recaptació de l'establiment.

Immediatament, una patrulla de seguretat ciutadana va anar a la tenda i va atendre el treballador que va patir diferents talls a les dues mans. Tot seguit, va ser atès pel servei d'urgències i va rebre diversos punts de sutura.

Poc després, cap a la una de la matinada, va cometre un segon robatori amb violència i intimidació. La víctima va ser una parella que caminava per un carrer de la mateixa localitat. L'autor dels fets els va sostreure dues cadenes i la bossa de mà amb una estrebada.

La Unitat d'Investigació es va fer càrrec del cas i va poder identificar el sospitós després de diverses gestions i gràcies al testimoni de les víctimes. Finalment, el mateix dia a la tarda, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. El detingut, amb sis antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l'ingrés a presó.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix