Ingressa a presó un jove per tràfic de drogues al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van localitzar una plantació amb 2.500 plantes de marihuana en el pàrquing d’un domicili juntament amb una motocicleta sostreta.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir tres joves de nacionalitat espanyola, amb edats compreses entre els 27 i els 29 anys i veïns de les localitats de Cervelló, Molins de Rei i Vallirana, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues, un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de robatori/furt d’ús de vehicle. Un d’ells va ingressar a presó.

El passat divendres 8 d’abril una dotació policial uniformada de Sant Vicenç dels Horts va observar un vehicle que es trobava circulant per la localitat de Vallirana, el qual desprenia una forta olor que semblava marihuana. Per aquest motiu, els agents van aturar el vehicle i van identificar els seus ocupants. A continuació van escorcollar el vehicle i van trobar diverses bosses amb cabdells presumptament de marihuana. Davant de les preguntes sobre la procedència d’aquests cabdells, un dels joves va manifestar als agents que tenia una plantació de marihuana al garatge del seu domicili situat a Vallirana.

BIG 487033415042416 03

Els agents, juntament amb investigadors de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, van accedir al garatge de l’immoble i efectivament van localitzar unes 2.500 plantes de marihuana en diferents estats de creixement  i uns 40 kg de cabdells penjats per assecar. Juntament amb les plantes, es van localitzar estris, material i maquinària en funcionament pel cultiu d’aquest tipus de substància. També haurien manipulat el comptador de subministrament elèctric del domicili.

A més a més, els agents van localitzar una motocicleta sostreta, motiu pel qual van detenir el jove pels delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i robatori/furt d’ús de vehicle.

Els agents van continuar la investigació i van determinar que la finalitat de la plantació de marihuana era obtenir beneficis econòmics. Dies desprès es van detenir dues persones més relacionades amb el cultiu il·lícit.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó per a un d’ells. Els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix