L’autor de l’agressió a un aficionat de l’At. Levante és de la UE Cornellà

Els Mossos d’Esquadra estan investigant si hi ha alguna persona més implicada en l’apunyalament que es va produir diumenge passat a la tarda.

La Premsa del Baix ha pogut saber de fonts policials que l’autor de l’apunyalament a un aficionat de l’Atlético Levante va ser un aficionat de la UE Cornellà. A més, els Mossos d’Esquadra estan investigant si durant l’agressió hi va haver alguna persona més implicada en els fets.

Cal recordar que el succés es van cometre després del partit corresponent a la Segona Divisió B que va enfrontar al primer equip de la UE Cornellà i l’Atlético Levante. De totes formes, segons testimonis presencials, les dues parts implicades en els fets ja van tenir una forta discussió durant el partit a la grada del camp que va acabar amb una agressió. Tanmateix, aquesta es va produir fora de la instal·lació esportiva i al costat de l’autocar de l’equip visitant, i la víctima va ser un familiar d’un jugador del conjunt valencià que va resultar ferit fruit de l’apunyalament amb arma blanca d’una persona que, posteriorment es va identificar i detenir pels Mossos d'Esquadra. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge sense cap conseqüència per la seva vida (el mateix dia va ser donada d’alta).

Preocupació a l’Ajuntament

La nostra publicació té constància que des del consistori municipal hi ha molta preocupació dels darrers successos que han passat al club verd. És el cas de la utilització del camp per una empresa privada amb ànim de lucre i, més recentment, l’agressió a un aficionat visitant per part d’una persona vinculada a l’entitat presidida per Álejandro Talavera. De fet, el consistori es va reunir ahir amb la junta directiva per transmetre’ls el seu neguit entre altres temes.

Veto informatiu

La Premsa del Baix i el seu redactor en cap, Marçal Fontanals, van ser declarats ‘non grats’ per la junta directiva de la UE Cornellà, continuant així el seu veto permanent informatiu des de l’àrea de comunicació de l’entitat esportiva i la directiva, per la qual cosa no els podem oferir la versió del club.

Redacció / Foto: Google

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix