Un mosso fora de servei deté in fraganti tres furtadors a l'aeroport

Un d'ells anava en cadira de rodes simulant alguna discapacitat o impediment amb l'objectiu de demanar ajut a les víctimes mentre els altres sostreien els objectes personals.

Un agent de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà va detenir tres homes com a presumptes autors d'un delicte de furt a l'aeroport de Barcelona-el Prat. Els detinguts, de 37, 40 i 45 anys, tenen nacionalitat sèrbia, turca i macedònia i dos d'ells són veïns de Barcelona mentre que l'altre no té domicili conegut.

Els fets es van produir el mateix dia pels volts de les 19.30 hores quan un agent fora de servei va observar com un home que anava en cadira de rodes es va apropar a un turista i li va demanar ajut per recollir un objecte que li havia caigut a terra. Mentre la víctima ajudava el fals minusvàlid, el mosso va detectar com un segon home sostreia la bossa de mà que el turista havia deixat en un seient de l'aeroport.

Tot seguit, els dos lladres van sortir de la terminal amb la bossa amagada. Al carrer els esperava el tercer furtador amb un vehicle en marxa per tal de facilitar la fugida immediata. En aquell moment el mosso es va identificar com a policia i va impedir que els tres furtadors fugissin. Els lladres van intentar amagar la bossa sostreta sota el seu vehicle.

A continuació, el caporal va rebre el suport d'agents de la Policia Local del Prat de Llobregat i de l'Àrea de Seguretat Aeroportuària dels Mossos d'Esquadra a fi de detenir els tres homes per un delicte de furt. La bossa de mà sostreta amb els diners en efectiu va ser recuperada i retornada al seu propietari.

Els detinguts, amb 34 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix