Detingut un traficant de drogues al parc de la Muntanyeta de Castelldefels

Els Mossos d’Esquadra i Policia Local de Castelldefels van organitzar un dispositiu conjunt després de constatar que hi havia menors que estaven consumint substàncies estupefaents en aquesta zona.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de districte de Castelldefels i de la Policia Local de Castelldefels van dur a terme un dispositiu per identificar i detenir possibles traficants de drogues instal·lats a la zona boscosa més coneguda com el “Torreón” al Parc de la Muntanyeta.

Aquest dispositiu va culminar amb la detenció d’un home, de 20 anys i veí de Castelldefels, que en el moment de la intervenció policial portava nombroses substàncies estupefaents, principalment haixix i marihuana, preparades per a la seva venda així com una balança digital de precisió per al pesatge de les substàncies. El detingut contactava amb joves que acudien al parc per comprar la droga, que duia amagada al seient del seu  ciclomotor aparcat molt a prop del lloc on es trobaven els joves.

Durant el dispositiu es van identificar 25 persones de les quals 12 eren menors d’edat i es van tramitar 7 denúncies administratives per infracció a la Llei Orgànica 4/2015 per tinença de substàncies estupefaents, entre les quals hi havia 4 joves menors d’edat.

Marçal Fontanals / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix