Els Mossos recuperen 94 ocells fringíl·lids a Cornellà

Des de principis d’any els agents han comissat més de 600 ocells fringíl·lids en a la Plaça Tàrrega i han denunciat 16 persones.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) van recuperar 94 ocells fringíl·lids a Cornellà de Llobregat. Els fets van tenir lloc el passat 29 d’octubre en el marc d’un dispositiu de la Unitat Regional de Medi Ambient per detectar possibles persones dedicades a la venda il·lícita d’aquests ocells.

Els agents de l’URMA tenien coneixement que, a la Plaça Tàrrega de Cornellà de Llobregat, on periòdicament es reuneixen aficionats a l’ornitologia podien concentrar-se fins a 300 persones per intercanviar i, en alguns casos, comercialitzar amb ocells.

Per aquest motiu es van desplaçar fins allà i en arribar a la plaça, van observar com un grup de persones que marxava i deixava a terra diverses gàbies amb ocells per tal de no ser denunciats. En total es van recuperar 18 gàbies amb 51 passerells (Carduelis cannabina), 13 gàbies amb 36 caderneres (Carduelis carduelis) i tres gàbies amb set verdums (Carduelis chloris). Aquests ocells van ser traslladats al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de la Mogoda.

Des de principis d’any, l’URMA de la RPMS ha comissat, en aquesta mateixa plaça, 633 ocells fringíl·lids, a banda de denunciar 16 persones que els tenien sense complir amb les obligacions fixades legalment.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix