El restaurant La Molletería guanya la segona edició de GastroGavà

L’espai gastronòmic es va celebrar en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà i va vendre un total de 10.700 tapes.

El restaurant La Molletaría amb la seva tala Alegria Mediterrània va ser el més votat amb un total de 264 vots i va ser el guanyador de la segona edició de GastroGavà. En segon lloc la Croissanteria Héctor, amb el seu croissant amb amanida i fruites vermelles ha rebut 155 vots i el tercer més votat ha estat Masia Solior amb 130 amb la tapa de patata farcida de brandada de bacallà sobre pebrot del Piquillo i espàrrec.

La proposta gastronòmica va ser organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de la ciutat i va comptar amb la col.laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Raquel Sánchez ha felicitat a tots els restauradors per la seva implicació a GastroGavà, un espai gastronòmic que després de dos anys guanya en confiança i credibilitat “els tretze restaurants participants van oferir les seves millors tapes que han estat molt ben valorades per part dels visitants i això s’ha traduït en un increment en el nombre de tapes venudes. És per això, que espero que GastroGavà continui creixent i el pròxim any siguin més els restaurants participants.”

GastroGavà va comptar amb la participació de 12 restauradors que van oferir les seves tapes de creació pròpia on l’espàrrec i el producte local van ser els ingredients principals. En aquesta primera edició s’han servit 10.700 degustacions.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix