Els Mossos de Viladecans fan la primera xerrada per a la gent gran

Es va celebrar a l’Ateneu d’Entitats Pau Picasso i van participar setanta persones.

El passat dijous 9 d'abril es va realitzar a l'Ateneu d'Entitats Pau Picasso de Viladecans una xerrada sobre consells de seguretat destinada especialment a la gent. L'acte va comptar amb la presència de la regidora de la gent gran de l'Ajuntament de Viladecans, Josefa Miret, qui va agrair públicament els esforços dels mossos d'esquadra en conscienciar la gent gran dels fets delictius dels quals són víctimes potencials i evitar així que ho siguin.

La xerrada va fer un recorregut facilitant consells de seguretat a tenir en compte alhora que va fer un recordatori d'aquells que ja tenen integrats en el seu dia a dia, fent especial incís en aquells que es poden portar a terme sense un cost econòmic personal afegit per a la persona. Aquest detall va ser agraït pels assistents, persones amb una situació econòmica, que, en alguns casos és delicada.

Tot i que la previsió inicial preveia una assistència d'aproximadament 40 persones, donada l'alta participació ciutadana, es va arribar als 70 assistents, xifra més que destacable tenint en compte que era la primera vegada que es feia una xerrada d'aquesta temàtica fora d'un casal de la gent gran i això implicava un desplaçament in expresso de qualsevol persona que hi volgués assistir.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix