Els premis Ciutat del Prat van reconèixer ahir persones i col·lectius de la ciutat

L'Agrupació Ciclista del Prat, el grup de gent gran que elabora el pessebre de la plaça de la Vila, el Centre de Formació de Persones Adultes Terra Baixa i l'escriptora Rosa Ribas van ser les persones i col·lectius reconeguts enguany.

Ahir divendres es va celebrar la setena edició dels Premis Ciutat del Prat a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

La gala va comptar amb l'actuació del grup pratenc de ball de hip-hop "La Petite Excellence", dirigit per Úrsula Rilo. Els guardons els van lliurar l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal. Els quatre premis d'enguany van ser per a les següents persones i col·lectius de la ciutat:

Agrupació Ciclista del Prat de Llobregat, per la seva dilatada trajectòria en la promoció del ciclisme i la seva contribució a l’esport local.

Grup de gent gran que elabora el pessebre de la plaça de la Vila, per la seva aportació altruista a la comunitat i la seva contribució a la creació d’una tradició local.

Centre de Formació de Persones Adultes Terra Baixa, per la seva tasca en pro de l'educació i la formació contínua i la generació de noves oportunitats a la població adulta de la ciutat.

Rosa Ribas Moliné, en reconeixement a la seva carrera com a escriptora i la seva contribució al món de la cultura.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix