El pont de Cornellà de la C-245 tindrà un carril per a vianants i ciclistes

És una solució provisional a l’espera de la concreció futura del projecte “Bus Baix”.

L'ampliació del pont entre Sant Boi i Cornellà prevista a les obres de la variant de la C-245 inclourà un carril protegit de 1.65 metres d'amplada per a vianants i ciclistes. L'Ajuntament, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha treballat per garantir aquesta solució temporal que facilitarà la mobilitat en vehicle de dues rodes. El Ministeri de Foment executa les obres de construcció de la nova autovia, que connecta la ronda del litoral amb l'autopista C-32 a través de l'esmentat pont. Aquesta nova infraestructura, una antiga reivindicació de la comarca del Baix Llobregat, alliberarà la C-245 del trànsit interurbà i constituirà una millora substancial dels accessos del terme municipal.

L'eix constituït per la carretera C-245 incorpora actualment un dels carrils per a bicicletes del municipi (des de Casablanca fins a l'institut Ítaca). La intenció de l'Ajuntament és donar continuïtat a aquest recorregut per estendre'l fins a Cornellà i el riu. El Ministeri de Foment ha accedit a ajustar el projecte de la variant tot incloent el condicionament i senyalització d'un carril d'1.65 metres a la banda de muntanya del pont.

Aquesta és una solució provisional per atendre les peticions de la ciutadania, a l'espera de la concreció futura del projecte "Bus Baix". Aquest projecte, aturat de moment pel govern de la Generalitat, proposava un itinerari de continuïtat entre Castelldefels i Cornellà compartit per autobús, ciclistes i vianants. El trajecte inclouria la construcció d'un nou pont entre Sant Boi i Cornellà.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix