L'Aeroport de Barcelona-el Prat tanca març amb un 7,1% més de passatgers

Més de 2,8 milions d'usuaris van passar per les instal·lacions aeroportuàries durant el mes passat.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat va tancar el mes de març amb 2.892.410 passatgers, fet que suposa un augment interanual del 7,1%. En el primer trimestre de l'any, han passat per les instal·lacions aeroportuàries 7.314.338 usuaris, un 5,4% més que el 2014.

Els passatgers en rutes intercontinentals són els que més van créixer al març amb un augment del 12% respecte a 2014, seguits dels usuaris amb països de la UE que van ser un 11,9% superior. Els passatgers internacionals no UE van augmentar en un 3,4% i, finalment, els usuaris en enllaços nacionals van créixer un 0,8%.

Durant el mes passat es van realitzar 21.696 operacions, fet que suposa un augment del 3,5% respecte al 2014. En el còmput anual, s'han operat 57.520 moviments, un 1% més que l'any passat.

En l'apartat de mercaderies, s'han transportat al març 10.172 tones de càrrega, xifra que suposa un augment de l’11,7%, mentre que en els tres primers mesos de l'any, s'han assolit les 26.724 tones de mercaderia, el que es tradueix en un creixement del 8,2%

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix