El Prat de Llobregat tindrà un nou institut al barri de la Barceloneta

L'Ajuntament cedirà a la Generalitat de Catalunya un solar situat al barri de la Barceloneta per ubicar-hi el nou equipament.

L'Ajuntament del Prat i la Generalitat de Catalunya han signat un protocol de col·laboració per a la construcció d'un nou institut d'educació secundària obligatòria (ESO) a la ciutat. Aquest equipament educatiu podria començar a funcionar el curs 2018 - 2019 i s'ubicarà en un terreny municipal situat al barri de la Barceloneta, que l'Ajuntament cedirà a la Generalitat. Amb la signatura d'aquest protocol es podrà solucionar una mancança que hi havia a la ciutat degut a causes demogràfiques: en els pròxims anys es donarà un increment important de l'alumnat amb edats d'entre 12 i 16 anys.

El Ple de l'Ajuntament del 8 d'abril va aprovar, amb la unanimitat de tots els grups polítics municipals, la signatura del protocol de col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per a la construcció d'un nou institut de secundària a la nostra ciutat.

Redacció / Foto: FCPM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix