La nova comissaria de la policia local de Gavà entra en funcionament

Aquest dissabte es va celebrar una jornada de portes obertes per donar a conèixer les noves dependències.

La nova comissaria de la policia local de Gavà ja és una realitat. Aquest dissabte va entrar en funcionament les noves dependències situades al carrer de la Llenya, al barri de Les Bòbiles que dupliquen la superfície de la qual fins ara es disposava a la Rambla.

La nova seu ocupa una superfície total de 1.043 metres quadrats. Aquesta superfície duplica l’espai de la comissaria actual de la Rambla i ha suposat una inversió d’1.359.812 euros, cofinançats per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La nova construcció s’ha organitzat en tres àrees (públic, controlat i de personal) de funcionament ben diferenciades i compta amb un aparcament per al parc mòbil de la Policia Municipal (13 vehicles, 13 vehicles, 20 motocicletes i furgoneta d’atestats i detinguts). També es reserven cinc places per a vehicles retirats dels carrers i un espai per a bicicletes i motos del personal. L’aparcament també compta amb un punt de neteja i manteniment de vehicles.

Per a l’alcaldessa, Raquel Sánchez, "es tracta d’una llarga reivindicació feta realitat i posa a l’abast d’agents i ciutat un servei a l’alçada de les necessitats i expectatives del Gavà d’avui i dels pròxims anys". L’alcaldessa explica que “aquest és un equipament de ciutat i per a la ciutat”, i afegeix que “l’extraordinària entrega i compromís de tota la plantilla” els ha demanat que segueixin treballant com fins ara, “des de la proximitat”. Ramon Castellano, diputat i regidor de CiU a l’Ajuntament, destaca que “aquesta és la comissaria que la ciutat necessitava per millorar la nostra seguretati refermant la voluntat de l’ens que representa de “donar suport, en tot moment, en allò que calgui al món local”. D’altra banda, l’inspector en Cap de la Policia Municipal, Víctor Gibanel, afirma que “amb la nova comissaria es fa realitat un gran anhel, ja que després de 42 anys a les dependències de la Rambla ara comptem amb unes instal·lacions àmplies i modernes que millorarà l’eficàcia i qualitat de la seguretat ciutadana.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix