El Consell de la Dóna de Cornellà celebra enguany els vint anys de vida

S’ha convertit en un referent estatal en el foment de la igualtat de gènere i va ser pioner a Catalunya en la prestació d’assistència als fills i filles de les dones maltractades.

El Consell de la Dona de Cornellà de Llobregat commemora enguany el vintè aniversari. Una institució que s’ha convertit en un referent estatal en el foment de la igualtat i l’empoderament femení. Formada per trenta entitats es reuneix una vegada al mes per tractar i definir la posició municipal envers els temes de gènere, amb un nivell d’assistència superior al 80%.

El Consell de la Dona treballa principalment en tres fronts: atenció a les víctimes de la violència masclista (és l’únic ajuntament de Catalunya que atén tant les dones maltractades com als seus fills i filles), prevenció d’actituds masclistes (enguany, de manera pionera, ha començat els cursos de prevenció d’actituds masclistes en les escoles de primària, que s’afegeixen als 33 tallers i activitats que s’estaven realitzant anualment als instituts públics) i augmentar el nivell cultural de les dones (des del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones es desenvolupen accions per tal de potencial la igualtat d’oportunitats des de les diferents àrees municipals i afavorir mecanismes de participació perquè les dones tinguin un paper més actiu en els diferents àmbits de la ciutat).

Reconeixement

Precisament demà dimecres 17 de març, a l’Auditori del Citilab, es farà un acte de reconeixement a la seva trajectòria i a totes les dones que han fet possible 20 anys de feina.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix