El barri de Vista Alegre tindrà el tercer ambulatori de Castelldefels

L’Ajuntament i la Generalitat treballen per definir quins serveis de salut oferirà el nou centre als usuaris.

El projecte de construcció d’un tercer ambulatori a Castelldefels està agafant forma. L’Ajuntament l’ubicarà al barri de Vissta Alegre –en un principi estava projectat a la zona de Ca n’Aimeric- i es situaria en una part del que ha ocupat el col·legi Vista Alegre i l'edifici de 'les cases dels professors' (els domicilis en els quals van viure els professors que impartien classe al col·legi).

Segons l’alcalde, Manuel Reyes, "la ubicació a la zona de Ca n'Aimeric no era prioritària per a la Generalitat. Només si s'estudiava una alternativa, podien reconsiderar donar prioritat al tercer CAP de Castelldefels. I des de l'Ajuntament vam veure que el més encertat era ubicar-lo a Vista Alegre o Canyars, donada la concentració de població d'aquesta zona". Segons l'alcalde de Castelldefels, aquesta proposta "es basa en criteris objectius de població, i en el perfil de necessitats d'aquesta part de la ciutat en concret. Existeix a més un altre argument a tenir en compte, l'envelliment de part de la població del barri, que té més dificultats per desplaçar-se fins al CAP El Castell".

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix