El Mercat Centre-La Muntanyeta de Sant Boi serà reformat i ampliat

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars amb la finalitat de modernitzar-lo i dinamitzar la seva activitat comercial.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat el projecte de reforma i ampliació del Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat avui el conveni de col·laboració amb la comunitat de titulars del mercat com a pas previ per encetar les actuacions de millora previstes. El projecte preveu incorporar nous espais comercials, instal·lar l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional (situada actualment al Palau de Marianao) i ampliar la superfície adjacent del supermercat existent. També es regularà l'aparcament públic existent. La finalitat de l'actuació és modernitzar el mercat i dinamitzar la seva activitat comercial.

Uns 3,5 milions de cost

Les obres de remodelació del mercat tindran un cost aproximat de 3,5 milions d'euros. L’Ajuntament ho finançarà -mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona- i també comercialitzarà els nous locals i parades. Cal destacar la participació de l'empresa LIDL que col·laborarà amb 650.000 euros.

Les obres començaran a l’estiu

El projecte preveu que les obres de reforma del mercat comencin a l'estiu i tinguin un any de durada. El futur equipament comercial disposarà de 27 espais comercials (18 establiments ja existents i 9 espais nous). El supermercat de l'empresa LIDL s'ampliarà i es remodelarà totalment. A l'interior del mercat es trobarà l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional, un element que donarà centralitat a l'equipament comercial.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix