L’atur a la comarca va disminuir un 0,5% el passat mes de febrer

El Baix Llobregat té actualment una taxa del 14,8% que iguala la de Catalunya.

Segons l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat amb les dades facilitades pel Departament d’Empresa i Ocupació, el mes de febrer del 2015 ha tancat amb 62.448 demandants d’ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines del Servei Públic d’Ocupació a la comarca. Aquesta xifra és un 0,5% inferior (-339) a la de demandants del mes anterior, i 9,4% inferior (-6.489) a la de demandants del mateix mes de l’any anterior. La taxa d’aturats al Baix Llobregat s’iguala amb la catalana, mentre que és sensiblement superior a la registrada a l’Àmbit Territorial Metropolità (14,7%).

Tot i que Sant Vicenç dels Horts continua liderant els municipis amb més desocupats, el municipi baixllobregatí ja se situa amb un 19,3% després d’aconseguir baixar l’1,7% el passat febrer. La segona població amb més taxa d’atur és Martorell amb un 17,5%, mentre que Esparreguera i Sant Boi de Llobregat tenen el 17,1%. Entre els municipis amb menys atur figuren, un altre mes consecutiu, Sant Just Desvern (8,5), seguit de Collbató (9,1%) i Begues (9,2%).

Ha estat un bon més per localitats grans com Viladecans, amb un descens del 2,3%, i Castelldefels, amb un -2,7%. L’altra cara de la moneda és Sant Andreu de la Barca, amb un increment del 2,3% i Sant Joan Despí amb un 1,7%.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix