Joves de Sant Boi busquen un model de ciutat a través de la fotografia

L’Ajuntament impulsa el projecte “Imagina Sant Boi” que s’adreça nois i noies de 14 a 16 anys dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell.

Adolescents dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell, d'entre 14 i 16 anys, participen en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat anomenada “Imaginat Sant Boi”. Aquesta iniciativa s'adreça principalment els centres d'educació secundària dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell (Ítaca, Rubió I Ors,Pedagògium Cos i Joan Bardina), les entitats de lleure, i el grup de joves El Carreró. La idea és convidar els adolescents a fotografiar, a través de recursos propis (mòbils o màquines fotogràfiques) i de suports a l'abast de tothom com Instagram, diferents llocs de la ciutat que els hagin cridat l'atenció. Amb aquesta experiència es pretén que els adolescents creguin en ells, i en els seus companys, vulguin conèixer i experimentar, s'impliquin en la seva ciutat, i desenvolupin habilitats comunicatives i de diàleg. Es tracta que els participants construeixin futur, participin, liderin, i s'impliquin en la seva ciutat.

El dijous 5 de març es farà a Can Massallera, a partir de les 17 hores, un taller de Vj 's i una performance amb les fotografies i veus d'Imagina Sant Boi (#ImaginaSantBoi). Dissabte 7 de març hi haurà un espectacle de break dance i un taller de ball a càrrec del grup Kepas | Funkin Bastard. Els joves interessats podran participar en el projecte fins al mes d'abril.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix