S’estrena el passeig de Ponent de Viladecans amb una gran festa

Es va inaugurar una nova artèria de connexió entre el municipi i Gavà a través del barri de Can Sellarès.

Dissabte passat es va presentar el nou passeig de Ponent a la ciutadania de Viladecans. Per a la celebració, l'Ajuntament i el Pla de Millora Integral de Ponent van preparar una festa en què també hi va haver activitats on van prendre part unes dues-centes persones.

El nou espai per al lleure i la trobada ciutadana -sense obstacles arquitectònics- acaba amb els racons amagats i amb poca visibilitat, connecta els barris de la zona amb la resta del municipi i, amb ell, s'hi guanyen més de 8.000 metres quadrats d'espai públic amb zones verdes, de joc infantil, de lleure i relació social. L'actuació també va servir per reurbanitzar l'entorn de l'antiga escola Doctor Fleming, on ara s'han ubicat l'Ateneu de les Arts i el casal d'entitats del barri.

Col·laboracions
Aquesta festa de presentació va comptar amb la col·laboració dels professors i alumnes de l'Ateneu de les Arts de Viladecans, que van fer diferents actuacions durant la jornada. També van ser protagonistes de la celebració, amb l'organització d'algunes de les activitats previstes, les entitats dels barris de Ponent: associacions de veïns Can Palmer, Viviendas del Congreso i Lluís Moré, Associació Cultural Gitana i associacions de mares i pares de les escoles Enxaneta i Can Palmer.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix