L’Ajuntament de Sant Boi edita el Diccionari de la Pau

Amb motiu del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, i vol sensibilitzar els nens i les nenes per construir una societat millor.

En el marc de la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), l’Ajuntament de Sant Boi ha editat un Diccionari de la Pau adreçat als nens i nenes de la ciutat. El volum repassa, alfabèticament, tot un seguit de paraules que tenen a veure d'una manera o altra amb el foment de la cultura de la pau. El diccionari s'ha distribuït a les vint-i-dues escoles d'educació primària del municipi baixllobregatí i als participants a L'Hora del Conte i l'espectacle de titelles "L'Estel i els cavallers de la pau" que van tenir lloc els dies 30 i 31 de gener a la Biblioteca Jord Rubió i Balaguer per commemorar el DENIP.

En obrir el llibre, podem llegir la frase "No n'ha ha prou a parlar de pau. Hem de creure-hi i treballar per aconseguir-la", d'Eleanor Roosevelt, que ens convida a fullejar-lo i descobrir-hi paraules que tenen un significat relacionat amb la idea de construir una societat millor. Cada lletra del diccionari té mots especialment resaltats: amistat, besar, compartir... El diccionari ve acompanyat de les il·lustracions de Maria Beitia i té un apartat perquè els nens i les nenes puguin escriure les paraules que més els han agradat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix