L’AMB posa en marxa el pla de recuperació de platges

La gran quantitat de deixalles que s’han acumulat a les platges faran que els treballs de neteja durin entre 5 i 7 dies.

Després dels temporals intensos de l’últim cap de setmana, la majoria de parcs i platges metropolitans, en especial els del Baix Llobregat, han sofert desperfectes. És per això que l’AMB ha respòs enviant els seus equips tècnics per avaluar els danys, i en cas que sigui necessari, reparar i netejar aquests espais públics. Les dutxes, aparcabicicletes i resta d’elements es troben en perfectes condicions. Només algunes passeres de fusta han resultat lleugerament desplaçades a causa de la inundació de les platges i l’onatge.

L’AMB, juntament amb les dues operadores del servei, FCC i Coptalia, ha dedicat diversos dels seus efectius a la neteja i condicionament d’aquests espais. Concretament, s’ha desplegat sobre el territori un tractor amb pinces per a recollir residus, dues garbelladores, una retroexcavadora, tres equips de neteja manual i dos de manteniment, amb un total de 15 persones treballant. També s’ha fet servir un camió grua per retirar grans troncs.

Les platges són un espai viu que, tot i rebre la major part dels seus visitants a l’estiu, estan obertes els 365 dies de l’any, i cada vegada són utilitzades pels ciutadans en una franja temporal més àmplia. És per això que l’AMB no limita el seu manteniment, neteja i promoció als mesos de més calor, sinó que en vigila les condicions constantment, i està preparada per actuar en casos d’emergència, com ara davant d’un temporal.

Malgrat la gran quantitat de deixalles que s’han acumulat a les platges, l’AMB preveu que els treballs de neteja durin entre 5 i 7 dies, i que a partir de llavors aquest espai públic de qualitat torni a estar en perfectes condicions per a qualsevol usuari que el vulgui fer servir.

Redacció / Foto: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
301

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix