El Servei de Control de Mosquits del Consell té una cita a València

Participarà en el pròxim Congrés de l’Associació Europea (EMCA) el pròxim febrer, ja que és membre dels Comitès Organitzador i Científic.

El Servei de Control de Mosquits (SCM) del Consell Comarcal del Baix Llobregat participarà en el pròxim Congrés de l’Associació Europea de Control de Mosquits (EMCA) que se celebrarà a València el mes de febrer de 2015. 

Els responsables del SCM tenen previst presentar els últims treballs duts a terme recentment en matèria de control i prevenció a més de discutir i tractar sobre d’altres qüestions objecte de les diferents sessions, entre les quals el control de mosquits en espais naturals protegits, sistemes GIS, noves tècniques d’aplicació de productes biològics o l’ús de drons en prospeccions de focus de cria.

Congrés de l’E-SOVE

El SCM va participar recentment en el congrés de la Societat Europea d’Ecologia de Vectors (E-SOVE) que es va celebrar entre els dies 13 i 17 del passat mes d’octubre. A la reunió de Tessalònica (Grècia), les sessions es van centrar en qüestions com la distribució de les malalties causades per mosquits, com poder avaluar si hi ha risc de transmissió d'aquestes malalties, com afrontar els mosquits invasors o com millorar les eines de control que es disposa.

En aquestes reunions es debat sobre els darrers avenços en el coneixement dels vectors i el seu control. Des del 1989, l’SCM presenta els treballs realitzats. Per exemple, ha exposat qüestions com el coneixement de les formes ecològiques del mosquit comú, línies de treball sobre els mosquits invasors, proves d'insecticides biològics, distribució a la comarca de les diferents espècies de mosquits o detecció de virus en els mosquits a la comarca, Catalunya i Espanya.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
307

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix