L’AMB inicia la campanya per a la compra de bicicletes elèctriques

L’ens metropolità ho subvenciona amb 250€ amb l’objectiu de promocionar l’ús d’aquest mitjà de transport més sostenible.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa un pla perquè la bicicleta elèctrica esdevingui un mitjà de transport estès entre els ciutadans metropolitans. Aquest tipus de vehicle és totalment sostenible, ja que implica zero emissions de gasos contaminants a l'atmosfera. A més, és totalment silenciós, i una gran opció de transport per a desplaçaments de mitja distància que aprofitin els gairebé 300 quilòmetres de carrils bici del territori metropolità.

Descompte

Aquest pla de l'AMB concedirà una subvenció de 250 euros per als primers 1.000 ciutadans de l'àrea metropolitana que decideixin comprar una bicicleta elèctrica, amb un cost com a màxim 1.250 euros. Les primeres 500 peticions s'atendran fins a final d'any, i a partir del 2015 s'entregaran les 500 subvencions restants.

Aquest matí, les primeres botigues de la xarxa total de 23 establiments adherits a la promoció, han signat els convenis corresponents juntament amb Antoni Poveda, Vicepresident de Transport i Mobilitat de l'AMB.

A partir d'aquest moment, els ciutadans que vulguin beneficiar-se del descompte només han d'anar a una de les botigues seleccionades, escollir una bicicleta elèctrica dins del rang de preus adient i omplir un formulari demostrant que resideixen en un dels 36 municipis metropolitans. Aquest descompte de 250 euros, a més, es podrà acumular a altres promocions existents.

Redacció / Foto: La Premsa del Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
312

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix