El Prat es mobilitza en defensa de la sanitat pública

El recorregut anirà des de la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat fins a l'Hospital Universitari de Bellvitge, amb el que es vol expressar el rebuig a la precària situació actual de la sanitat pública catalana i que s'escolti a tots els usuaris conjuntament.

La Plataforma d’Usuaris Pratencs en Defensa de la Sanitat Pública organitza, aquest dissabte 15 de novembre, una marxa cívica fins a l’Hospital Universitari de Bellvitge. La plataforma ciutadana, en un comunicat, convoca totes les usuàries i els usuaris del sistema sanitari públic, a la participació en una jornada per reivindicar els recursos humans i materials necessaris per recuperar la qualitat de la sanitat pública amb un funcionament sostenible i eficaç.

A les 10.30h està convocada la concentració a la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat, on hi participaran diferents col·lectius, partits polítics i entitats de la ciutat baixllobregatina, juntament amb els ciutadans i ciutadanes del Prat i d'altres localitats veïnes. Posteriorment, s'iniciarà el recorregut a peu fins a l'Hospital de Bellvitge, on es trobaran amb l'altra marxa iniciada des de l'Hospitalet de Llobregat, i es procedirà a la lectura d'un manifest dintre d'un acte festiu i reivindicatiu.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
307

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix