L’Ajuntament de Castelldefels presenta la campanya “Et queda una vida”

Voluntaris de l'Institut Guttman amb lesió medul·lar a causa d'un accident de trànsit i voluntaris de la Creu Roja alertaran, demà 7 de novembre (de 23 a 2.30 hores) a la zona de Playafels, dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol, les drogues o de distreure's al volant.

L'Ajuntament de Castelldefels i la Fundació Abertis han presentat iniciativa que fomenta la conducció responsable en les zones d'oci nocturn més concorregudes, emmarcada en la campanya “Et queda una vida” que promou la Fundació des de 2009. Un grup de voluntaris de l'Institut Guttman de Barcelona, amb lesió medul·lar a causa d'un accident de trànsit i voluntaris de la Creu Roja, alertaran a la zona de Playafels, dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol, les drogues o de distreure's al volant. L'acció tindrà lloc aquest divendres, 7 de novembre, de 23 a 2.30 hores.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar els joves que surten de festa sobre la importància de no conduir beguts i fer-los veure els riscos que això comporta a través dels testimonis de joves en cadira de rodes per accidents de trànsit.

Aquesta iniciativa ens ajudarà moltíssim a millorar aquesta sensació que moltes vegades tenen els joves d'abandonament per part de les institucions públiques i que puguin entendre que nosaltres estem per ajudar, no per multar ni limitar la seva relació social, ni perquè no puguin divertir-se. Es tracta de fer-los pensar i reflexionar que combinar una conducta irresponsable com el consum excessiu d'alcohol o drogues amb la conducció pot tenir conseqüències dramàtiques en la seva vida”, ha valorat el regidor de Governació, David Solé.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
304

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix