La fira TACCtil aplega una trentena de joves creadors espluguencs

Se celebra avui, a partir de les 18 hores, i es realitzarà als jardins del Casal Robert Brillas.

Esplugues de Llobregat acollirà avui la segona edició de la fira de moda, disseny i artesania TACCtil a Esplugues, organitzada per Taller d'Art, Cultura i Creació i l'Ajuntament. L’escenari de totes les activitats que s’organitzin serà als jardins del Casal Robert Brillas, de 18 a les 23.30 hores. En l’edició d’enguany es donaran cita una trentena de joves creadors de diferents productes artístics (mobles vintage, llibres autoeditats, il·lustracions i pintures, cuina creativa i roba i complements, entre d'altres).

Una oportunitat

L’Ajuntament i el Taller d’Art, Cultura i Creació volen donar als joves artistes i artesans locals una oportunitat i un espai per mostrar el seu treball a la ciutadania i proporcionar als participants un espai en el qual donar a conèixer i comercialitzar la seva producció, a més de facilitar-los la creació d' xarxes col·laboratives.

D’altra banda, a la fira també se celebraran altres activitats paral·leles: les actuacions musicals de Sonia Benages, l'espectacle del mag Moevius i la batukada Ratatá. A més, a la carpa instal·lada per a l'ocasió, es projectarà el curtmetratje Freak Love i, paral·lelament, a partir de les 21.30 hores, tindrà lloc la cinquena edició de la Nit Oriental, en què les alumnes dels tallers d'Esplujove oferiran una mostra de danses del ventre, hindús i bollywood. Aquesta iniciativa també tindrà un caire solidari, ja que l'entrada es pagarà portant queviures no peribles destinats al banc d'aliments d'Esplugues.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix