Marc Moya, un cornellanenc a La Voz Kids 2024

Amb el tema ‘Love in the dark’ va aconseguir entrar en el concurs i tindrà Melendi com a coach

El Baix Llobregat tornarà a tenir representació en el concurs La Voz Kids (al tancament de la notícia encara no havien acabat les Audicions a Cegues). Després de l’exitosa participació de Levi Díaz, ara és el torn d’un altre cornellanenc, el de Marc Moya. Amb només tretze anys ja s’ha fet un lloc entre les millors veus del concurs televisió d’Antena 3.

21 Marc Moya.01 32 49 15.Imagen fija001 1 1280x600

En Marc té experiència en aquesta mena de concursos, ja que va quedar finalista en La Voz de Cornellà. Ara ha fet el salt a nivell nacional després de fer-se un lloc entre els més de 150.000 aspirants que es van presentar en l’edició d’aquest any. Amb el tema ‘Love in the dark’ d’Adele, durant les Audicions a Cegues, va aconseguir atreure l’interès de Melendi i també de Rosario Flores, però finalment el cantautor asturià serà el seu coach. “A mi Marc m'ha emocionat, té coses que no he vist fins ara”, ha dit.

Captura de pantalla 2024 05 07 a las 19.58.08

Captura de pantalla 2024 05 07 a las 19.58.53

A Marc Moya li agradaria ser cantant i famós, però també bomber o arquitecte. Per davant té tot un repte i espera arribar tan lluny com ho va fer el seu antecessor Levi Díaz.

Redacció / Fotos: Antena 3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
595

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix