La Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat arriba a l’onzena edició

Una nova categoria especial d’Instagram és la principal novetat d’aquest any.
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa l’onzena edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat després de l’èxit de participació en els darrers anys. Un concurs que té com a principal objectiu potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca.

Aquest any sota la temàtica “La llum a la primavera s’anima als participants a gaudir de la llum de la primavera per trobar les millors imatges. La paraula “Fotografia” prové del grec i significa “dibuixar amb llum”, pel que convidem a tothom a captar imatges amb aquesta claror que ens aporta la primavera i que inunda tot el Baix Llobregat. És un moment ideal per descobrir nous paratges a la comarca que reflecteixen la seva bellesa, singularitat i espectacularitat.

Els interessats han de presentar les fotografies en format digital, tot omplint el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 13 de juny de 2014.

Aquest any s’obre una nova categoria, que és la d'Instagram. Per participar, la fotografia s’ha de publicar mitjançant un usuari Instagram, i s'ha d'etiquetar amb el hashtag #primaverabaixllobregat
Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com.

Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Foto: Consorsi de Turisme del Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
126

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix